Sharing the same passion for their livelihood,
our artisan winegrowers make the most
of their remarkable terroir
to produce outstanding wines.

Come and meet us

Come and discover
an unusual, varied,
and rich terroir.

Nestled at the foot of the Dentelles de Montmirail, the Vignerons de Beaumes de Venise cellar was established in 1956 by a handful of experienced winegrowers sure of the potential of Muscat grown on their terroir. Sixty years later, the cellar is the benchmark for the crus of Muscat de Beaumes de Venise and red Beaumes de Venise.

Discover our History

Our terroirs & Wines

Beaumes de Venise has three separate terroirs producing two unique, complex crus.

Tasting room and boutique

Discover our entirely renovated tasting room and boutique open all year long and run by a staff of professionals. Take advantage of a wide selection of wines as well as other products from the Dentelles de Montmirail region...

Upcoming Events

  • Stage Culinaire Autour de la Truffe !

    Stage Culinaire Autour de la Truffe !

    Le Vendredi 8 Décembre, le Chef Camille Stabholz vient chez Rhonéa à Vacqueyras pour partager avec vous toute sa créativité et ses astuces culinaires autour de la truffe du Ventoux. A travers plusieurs démonstration, vous apprendrez à réaliser des plats simples et gourmets à base de truffes qui épateront tous vos convives !

    Tarif : 35€ par personne
    Plus d'information : 04 90 12 41 15 - oenotourisme@rhonea.fr

  • Journée "De la Truffière à l'Assiette"

    Journée "De la Truffière à l'Assiette"

    Cette journée, intégralement dédiée au diamant noir, la tuber melanosporum, vous fera (re)découvrir la truffe dans tous ses états !
    Au programme : Cavage dans les truffières / Découverte du marché de Richerenches et Déjeuner gastronomique « tout à la truffe » accompagné d’une dégustation de nos crus !

    Tarif : 100€ par personne
    Informations & Réservation : 04 90 12 41 15 - oenotourisme@rhonea.fr

Logo de la charte VIVRE

Our commitments

In keeping with their commitment to sustainable development, the Vignerons de Beaumes de Venise decided to sign and implement the VIVRE charter.
This "profession of faith" concerns not only quality, but also respect for the environment. It guarantees adhering to rules and regulations, reducing the risk of pollution, and striving to maintain the natural equilibrium.