Sharing the same passion for their livelihood,
our artisan winegrowers make the most
of their remarkable terroir
to produce outstanding wines.

Come and meet us

Come and discover
an unusual, varied,
and rich terroir.

Nestled at the foot of the Dentelles de Montmirail, the Vignerons de Beaumes de Venise cellar was established in 1956 by a handful of experienced winegrowers sure of the potential of Muscat grown on their terroir. Sixty years later, the cellar is the benchmark for the crus of Muscat de Beaumes de Venise and red Beaumes de Venise.

Discover our History

Our terroirs & Wines

Beaumes de Venise has three separate terroirs producing two unique, complex crus.

Tasting room and boutique

Discover our entirely renovated tasting room and boutique open all year long and run by a staff of professionals. Take advantage of a wide selection of wines as well as other products from the Dentelles de Montmirail region...

Upcoming Events

  • De la Truffière à l'Assiette : Journée Dégustation

    De la Truffière à l'Assiette : Journée Dégustation

    Cette journée exceptionnelle, intégralement dédiée à la truffe vous fera découvrir la technique du cavage dans les truffières, l'un des marchés aux truffes les plus importants marchés d'Europe ainsi qu'un déjeuner gastronomique « Tout à la Truffe » accompagné d’une dégustation de nos Crus, au Dolium, le restaurant de la Cave.

    Sur réservation, places limitées : 04 90 12 41 15 / oenotourisme@rhonea.fr

    Tarif : 100€ par personne

  • Produits Truffés & Vins !

    Produits Truffés & Vins !

    Samedi 18 Février, nous vous attendons au Caveau de Beaumes de Venise pour vous faire déguster la plus belle expression de nos terroirs en accord avec des produits régionaux à la truffe !

    Événement Gratuit & Ouvert à tous ;)

    Plus d'informations : 04 90 12 41 15 // contact@rhonea.fr

  • De la Truffière à l'Assiette : Journée Dégustation

    De la Truffière à l'Assiette : Journée Dégustation

    Cette journée exceptionnelle, intégralement dédiée à la truffe vous fera découvrir la technique du cavage dans les truffières, l'un des marchés aux truffes les plus importants marchés d'Europe ainsi qu'un déjeuner gastronomique « Tout à la Truffe » accompagné d’une dégustation de nos Crus, au Dolium, le restaurant de la Cave.

    Sur réservation, places limitées : 04 90 12 41 15 / oenotourisme@rhonea.fr

    Tarif : 100€ par personne

  • Stage Culinaire - Voyage autour de la Truffe

    Stage Culinaire - Voyage autour de la Truffe

    Camille STABHOLZ, Disciple d’Auguste Escoffier et Chef du restaurant Camille sur Carpentras, partagera avec vous toutes sa créativité et ses astuces culinaires. Plusieurs démonstrations, pour apprendre à réaliser des plats simples et gourmets à base de truffes qui épateront tous vos convives !

    Sur réservation, places limitées : 04 90 12 41 15 / oenotourisme@rhonea.fr

    Tarif : 35€ par personne

Logo de la charte VIVRE

Our commitments

In keeping with their commitment to sustainable development, the Vignerons de Beaumes de Venise decided to sign and implement the VIVRE charter.
This "profession of faith" concerns not only quality, but also respect for the environment. It guarantees adhering to rules and regulations, reducing the risk of pollution, and striving to maintain the natural equilibrium.